Tikru

Menu:

 

isä "Theo"

FI MVA SE MVA NO MVA POHJ. MVA LT MVA Lundtorps Theo 

Lonkat: A/A

Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

Koetulokset : SPA1, SPME vesityö 1

Theo on reilu 2 vuotias ruotsintuontiuros. Hän on avoin, terve ja reipas nuorimies, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Theo on menestynyt hienosti näyttelyissä ja on jo usean maan valio. Viime syksynä n. 1,5 vuotiaana Theo suoritti hyväksytysti vesityökokeen, näin Theolla on oikeus osallistua spanieleiden metsästyskokeeseen. Sorsametsällä hyvien ylösajojen jälkeen kaveri oli tuonut linnut suoraan omistaja Minnan käteen. Theon Isä "Riku" on metsästyskoepalkittu (SPME-V). Theon emä on ruotsin ja Norjan jälkivalio. Theo on kaikin puolin upea koira.

Theon tietoja löydät myös Suomen kennelliiton jalostustietokannasta

Theon omistajan Minnan blogista löydät myös paljon kuvia ja kuulumisia Theosta, Theon isästä Rikusta ja Theon puoliveljestä Vilistä - Lapin walesi pojat

 

 

 
                  

emä "Fanny"

C.I.B C.I.E FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA EE JMVA TLNJW-17 EEJV-17 LVV-18 BALTV-18 Llewpart's Fairy-Tale Girl 

Lonkat: B/B

Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia (19.4.2017 ja 12.4.2019)

Koetulokset: SPA1 (hyväksytty spanielien taipumuskoe)

MyDogDNA passi

Fanny on meidän pikku pampula. Hän on iloinen, energinen nuori neito, jolla on malttia rauhoittua niin vaadittaessa. Tämän ansiosta Fanny on mitä mainioin harrastuskoira. Fannyn kanssa on käyty näyttelyissä, ja treenattu rally-tokoa, tokoa, agilityä, nose-workiä, koirien kuntopiiriä ja nyt olemme kaverikoira toiminnassa mukana.

Fannyn tietoja löydät myös Suomen kennelliiton jalostustietokannasta

 

 

Pentueen sukusiitosprosentti on 6-sukupolvella 1,69% ja sukukatokerroin 0,81. Kahdeksalla polvella laskettuna 2.63%. Fanny ja Theo ovat hyväluonteisia, terveitä, leikkisiä ja kauniita rotunsa edustajia. Molemmat ovat ihmisrakkaita ja tulevat helposti toisten koirien kanssa toimeen.

Copyright © 2011-2020 (Heidi Toivanen)