Tikru

Menu:

 

isä "Tonne"

LT MVA LV JMVA EE JMVA Don's På Röda Mattan

Lonkat: A/A

Silmät & gonioskopia: Terveet, ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

Koetulokset : SPA1

MyDogDna testattu

Tonne on 3-vuotias Ruotsin tuonti uroksemme. Tonne on avoin, ihmisystävällinen ja helppo reissukaveri. Tällä vauhdikkaalla mutta rauhoittumiskyvyn omaavalla kaverilla on kylläkin aina joku juttu menossa. Jälkitreeneissä Tonne on osoittautunut tarkaksi tekijäksi ja kuka tietää jos joku päivä starttaisi ihan mejä kokeessa.

Tonnen tietoja löydät myös Suomen kennelliiton jalostustietokannasta

 

 

 

emä "Kaisla"

C.I.E BALT MVA EE MVA LV MVA LT MVA LT JMVA EE JMVA EEV-18 Llewpart's Glamorous Girl 

Lonkat: B/C

Silmät: Distichiasis , Gonioskopia -terve

Koetulokset: SPA0

MyDogDNA testattu

Kaislan suloisen ulkokuoren alla asuu iloinen & vauhdikas tättähäärä, joka tekee kaiken 100% tai vähän ylikin. Kesällä lempipuuhaa on uiminen, johon kuuluu tottakai komeat uimahypyt! Talvella on kiva sukeltaa hankeen tai peuhata muuten lumessa. Kaislan kanssa on harrastettu pääasiassa näyttelyitä, mutta myös nose workissa ja agilityn alkeissa neiti on kuluttanut energiaansa. Kaisla on nopea oppimaan ja tarjoaa myös opittuja temppujaan helposti herkkujen toivossa.

Kaisla asuu äitinsä Hilman, Iines tyttärensä, siskopuolensa Alman ja vanhan Tipe papparaisen kanssa. Kaisla on Llewpart's I-pentueen kymmenen vauhdikkaan lapsukaisen emä.

Kaislan tietoja löydät myös Suomen kennelliiton jalostustietokannasta

 

 

 

Pentueen sukusiitosprosentti on 6-sukupolvella laskettuna 4,14% ja sukukatokerroin 0,71. Kahdeksalla polvella laskettuna sukusiitosprosentti on 5,03%.

Kaisla ja Tonne ovat perusterveitä, ystävällisiä, vilkkaita, kauniita ja vauhdikkaita rotunsa edustajia. Molemmat osaavat vilkkaudestaan huolimatta rauhoittua varsinkin sisätiloissa. Haemme pennuille ensijaisesti rakastavia harrastavia perheitä, joilla on oikeasti aikaa pennun kouluttamiseen ja aktivoimiseen.

Copyright © 2011-2021 (Heidi Toivanen)